Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bez gólů se nevyhrává..

11. 10. 2009

Na zápas 10.kola  krajského přeboru žáků zavítali starší a mladší žáci do hezkého areálu příbramského stadionu Horymír. Tamější Spartak respektive jeho starší žáci se pohybují na 5.místě přeborové tabulky, Unionu patří až 12.pozice. Do zápasu na příbramské mokré trávě jsme nastoupili ve složení:

Obrazek

Zápas jsme začali docela dobře. Konec konců v posledních záapsech nám první poločasy vycházely. Ovšem v defenzivní fázi jsme dělali zbytečné chyby. Hned 2krát nás před gólem zachránil praporek asistenta na pomezí, který signalizoval offside. Jednou měli domácí dokonce šanci, kdy šel po chybě gólmana Nimse v rozehrávce na chybujícího hráče sám, gólovou příležitost ovšem Spartak nevyužil. Jednou to ovšem stejně asi přijít muselo. Po rohovém kopu skóroval Spartak při nedúslednosti defenzivy. Poločas 0:1.

Brzy se nám asi začne říkat "Mužstvo druhých poločasů", proto druhé poločasy jsou v našem podání opravdu děsivé. Tentokrát tomu bylo nejinak. I když náš brankář několikrát Union zachránil, čtyřem brankám zabránit nedokázal. A to byl ještě při rohovém kopu faulován a branka nebyla uznána a ve druhém případě nebyla branka uznána z důvodu offsidu.

SK UNION Čelákovice   -   SK Spartak Příbram     0:5  (0:1)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář