Jdi na obsah Jdi na menu
 


Někdy ani bojovnost nestačí

20. 9. 2009

I mladší žáky čekal těžký soupeř benešovští mladší žáci jsou na 1.místě se skórem 41:2. My jsme neměli co ztratit, a taky jsme chtěli prolomit prokletí proher. V sestavě došlo oproti středečnímu zápasu k několika změnám a vypadala takto:

Obrazek

Do zápasu jsme vstoupili dobře, měli jsme balon na svých kopačkách a také to byli čelakovičtí kdo otevřel skóre. Po mele před branou se míč dokutálel od Antociho nohy. Potom začal Benešov hrát a my jsme nestíhali. Ani mladší se nevyvarovali faulu v šestnáctce a kopala se penalta. Hřídel jí ovšem chytil a stále jsme vedli 1:0. Brzy se začalo chybovat a bylo vyrovmáno. Vzápětí se po centru prosadil neobsazený hráč a už jsme prohrávali. Poločas 1:2.

Druhý poločas se už odehrával pouze v režiii hostů. Union nestíhal, hráči Benešova byli rychlejší. Nevzdávali jsme se, bojovali jsme, ale nebylo to nic platné. Dostali jsme tři góly a bylo po naději.

SK Union Čelákovice  -  SK Benešov "A"    1:5  (1:2)                                                 branka Unionu: Antoci

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář