Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po dlouhé době plný bodový zisk...

11. 10. 2009

Mladším žákům Unionu patří 9.místo, Spartaku 12.pozice. Po dobrém výkonu proti Kladnu (1:1) jsme tady chtěli vyhrát a proti Spartaku to byla dobrá příležitost. Tráva, na které se dalo dobře hrát, tři body bychom určitě chtěli. Motivace byla dostatečná. Sestava, která vyběhla na příbramský pažit vypadala takto:

Obrazek

Utkání jsme nezačali bůhvíjak dobře. První poločasy mladších jsou hodně podobné druhým poločasům starším. Po chvilce hry měl obrovskou šanci Skuhravý, ale se zakončením dlouho otálel a nakonec se ke střele ani nedostal. Následně na druhé straně v šestnátce fauloval Kadeřábek a byla odpískána hodně přísná penalta. Domácí jí proměnili a vedli tak 1:0. Vyrovávací branku jsme naštěstí vstřelit dokázali a to hodně rychle. Do konce půle se toho už moc neudálo a tak platilo, že UNION - SPARTAK 1:1.

Druhý poločas se odehrával pouze v naší režiii. Soupeře jsme jasně přehrávali a ten nám fyzicky nestačil. Do hry přišla čerstvá síla Holzman, který vstřelil vedoucí gól pro Union. Další branku přidal nádhernou střelou pod břevno Skuhravý. Pak padla ještě jedna branka. A potom se začali dít věci. Po vystřídání Szaba převzal kapitánskou pásku Skuhravý. Ten byl faulován přes kotníky a musel střídat. Kapitánskou pásku dostal Dosoudil a ten byl po chvilce též faulován a také musel střídat. Páska s "céčkem" se tak dostala až k Holzmanovi, který jí donosil až do konce zápasu. Na konci ještě vystřihl nůžky benjamínek Dozorec. Krásně vypadající nůžky ovšem gólman chytil. Na úplný závěr soupeř pouze kosmeticky upravil výsledek.

SK UNION Čelákovcice   -   SK Spartak Příbram    4:2  (1:1)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář