Jdi na obsah Jdi na menu
 


Snaha byla...

18. 10. 2009

Minulé utkání jsme vyhráli v Příbrami 4:2. Toto utkání proti Mělníku jsme chtěli také vyhrát. Šance byla, v posledních utkání jsme podávali dobré výkony. Hřiště bylo po zápase starších v ještě horším stavu. Sestava, která měla vyhrát byla:

Obrazek

Od začátku jsme byli lepším týmem. Šancí jsme měli mnohem víc. Gólman hostí byl neustále v permanenci. Asi v půlce poločasu vyslal nádhernou střelu Dozorec a střela se od břevna odrazila do brány. 1:0. Hned za chvíli byl chybně nařízen rohový kop proti našemu týmu. neobsazený hráč tečoval míč - ten ještě brankář vyrazil. Na pohotové dorážce ovšem nedokázal zabránit. 1:1.

Ve druhém poločase to bylo podobné jako v prvním. Ovšem brzy jsme prohrávali. Brankář Hřídel dostal od Holzmana malou domu. Za míčem ihned vyrazil útočník hostí. Brankář míč odkopl, ale trefil pouze soupeře. Od něj se mč odrazil k bráně. Za brankovou čáru míč sice nedoputoval, ale rozhodčí stojící na půlce odpískal gól. Pomezní přišel asi až 5 minut na to. Dlouho jsme prohrávali. Až se ke střele dostal Dozorec a jinak... Trefil se!!! 2:2. I přes úsilí jsme další branku nedokázali vstřelit.

SK UNION Čelákovice   -   FK Pšovka Mělník       2:2  (1:1)                                        branky Unionu: Dozorec 2

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář