Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starší žáci Unionu se vzdálili sestupovým pozicím

18. 10. 2009

Dnešní utkání žáků se netradičně odehrálo na Městském stadionu. Mohl za to déšť, který se v říjnu stal téměř součástí našeho každodenního života. Hřiště vypadalo spíš že by se na něm měl hrát bahení fotbal, ale tak už to chodí. Náš cíl byl i přes špatné počasí vyhrát. Body byly potřeba, protože čtrnácté místo a 6 bodů znamená, že jsme ohroženi sestupem. Tito hráči se měli pokusit o výhru:

Obrazek

Utkání po nás začalo dobře. Soupeře jsme tlačili, měli jsme více ze hry a také více šancí. I přes defenzivní postavení jsme se hodně tlačili do útoku. Od začátku bylo vidět, že chceme vyhrát. I přes bojovné vystoupení našeho mužstva jsme nedokázali v prvním poločase vstřelit gól a nepovedlo se to ani Mělníku a tak po poločase paltilo skóre 0:0.

V druhém poločase nám soupeř nestačil, mokrá tráva mu zjevně nevyhovovala. Po několika minutách hry poslal centr do vápna Petr Braniš. Pánek sice míč netrefil, ale Branišův bratranec Tonda ještě stihl za Pánkem míč a zakončil a byl z toho gól. Tonda byl autorem i gólu druhého. Na gólmana šel sám. Udělal před brankářem jakýsi "taneček", vystřelil a byl to gól. Potom ještě měl pár šancí soupeř, ale branku vstřelit nedokázal.

SK UNION Čelákovice   -   FK Pšovka Mělník          2:0  (0:0)                                     branky Unionu: A.Braniš 2

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář