Jdi na obsah Jdi na menu
 


Druhá prohra se soupeřem z dolní poloviny tabulky na jaře

23. 4. 2011

logo_zapas.jpgV minulých dvou kolech jsme uhráli 4 body s favority z předních příček. Pro tento zápas se do pozice favorita přesunul náš tým. Po dvou zápasech jsme hráli venku. Mělník jsme na podzim porazili těsně 2:1. Mělník se ovšem nachází až na 14.pozici. Vítězství bylo téměř povinné.

Sestva UNIONU vypadala takto:

sestava_10-11.jpg

Union, dnes pod vedením asistenta Koloveckého, začal dobře. Tentokrát nám sice chyběl Braniš s Balážem, ale v prvních minutách to nebylo moc znát. Mělnické jsme totálně přehrávali a oni se téměř nedostali na naši polovinu. Velkou šanci měl Antoci, ale selhal. Potom ovšem chyoval Vorasický. Pšovka tuto šanci využila a vycítila šanci. Další šanci zlikvidoval brankář. Na další střelu už ale nedosáhl. Nedůrazná obrana dovolila útočníkovi vystřelit a jeho levá noha trefil míč do tyče a následně se míč odrazil do brány. Naši hráči potom téměř přestali běhat, a ti co běhali, nemohli nikomu nahrát jelikož jim nikdo nenaběhl.

Ve druhém poločase se pokračovalo stejně. Mělník nás začal přehrávat a našich šancí bylo minimum. Soupeř zahrozil v podobě rohových kopů a hlavně z brejků po našich zahozených šancích. V nastavených minutách si do centru naběhl Dosoudil a už tak jen upravil výsledek zápasu.

vysledek.jpg

Fotogalerie ze zápasu na rajče.net.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář