Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sezóna 2009-10

Příspěvky

Neproměněná penalta a prohra

17. 5. 2010

Po velmi dobrém výkonu na Kladně přijel na náš stadion příbramský Spartak. Výkon jsme chtěli zopakovat, ale moc se nám to nedařilo...

 
Celý příspěvek | Rubrika: Sezóna 2009-10 | Komentářů: 0

Zopakovaný dobrý výkon mladším žákům nepřinesl ani bod

10. 5. 2010

V sobotu jsme sehráli zápas s SK Kladno "B" na hřšti FK Rozdělov. Hrálo se v netradiční čas a to od 15.45. Zápas jsme začali docela dobře. S těžkým soupeřem jsme hráli vyrovnaně stejně jako před týdnem se Sedlčanami. Kladno kopalo 3 rohové kopy a třetí z nich proměnilo v gól. Nedokázali jsme uhlídat jednoho hráče ten vystřelil a střelu ještě přizvedl jeden z našich obránců a bylo to 0:1. My jsme také měli několik šancí. Největší šace byla, když Holzman poslal na bránu trestný kop a gólman domácích ho pouze vyrazil a pak míč zkrotil těsně před dobíhajícím Dozorcem. Poločas byl 0:1.

Druhý poločas se odehrával v naší režii. Hráli jsme na půlce Kladna a mohli jsme kopat dvě penalty, ale rozhodčí, který Kladnu odpouštěl co mohl, ani jednu neodpískal. Do konce zápasu už nikdo gól nevstřelil a tak jsme prohráli 0:1, ale za svůj výkon se rozhodně nemusíme stydět.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Sezóna 2009-10 | Komentářů: 0

Jak jsme na tom v boji o záchranu po 22 zápasech

2. 5. 2010

Za této situace by sestupovali čtyři týmy. Z divize by totiž nyní sestupovali 2 středočeské týmy, takže kromě sestupujících posledních dvou týmů by sestupovali i 13. a 14. tým tabulky krajského přeboru. Uvnitř článku se podívejte na stav tabulek.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Sezóna 2009-10 | Komentářů: 0

Bojovnost nestačila ani na bod

2. 5. 2010

Po benešovské nadílce 9:2 k nám přijeli třetí Sedlčany. V boji o záchranu potřebujeme nutně body. Taky se potřebujeme vyvarovat zbytečných chyb v defenzívě. Jistě si pamatujete, jak jsme v Sedlčanech vedli v první půli 1:0, pak jsme ovšem propadli a právě po chybách v defenzívě jsme prohríli 1:4. A jak to bylo dnes?

 
Celý příspěvek | Rubrika: Sezóna 2009-10 | Komentářů: 0

Zlepšení přineslo bod

2. 5. 2010

Po zápase starších žáku nastoupili mladší. Po výprasku 13:0 z Benešova, který je první, před námi byly Sedlčany, ty jsou druhé. Na podzim jsme si z města "hermelínů" odvezli devět gólů, tak jsme měli soupeři co vracet.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Sezóna 2009-10 | Fotografie: SK UNION - Tn Sedlčany (mladší) | Komentářů: 0

Obě družstva z Benešova s nadílkou

24. 4. 2010

Dnes jsme zavítali na hřiště prvního družstva naší soutěže a tím je Benešov. Neměli jsme zde co ztratit a tak jsme mohli hrát naprosto v klidu. Začátek byl v celku vyrovnaný, ale po prvním gólu jako bychom usnuli. Téměř okamžitě po rozehrávce jsme opět inkasovali. A i po této rozehrávce jsme inkasovali. Už to bylo 0:3. Pak jsme se nějakou tu chvilku drželi, ale padl další gól. Opět do naší sítě. Za chvíli další. Do konce první půle jsme sice stihli snížit, ale jeden gól je málo. V druhém poločase jsme trochu zlepšili hru, dokázali jsme vstřelit ještě jeden gól. Benešov ovšem vstřelil 4 a tak jsme opět prohráli. Tentokrát 9:2.

Mladší dostali také slušnou výslužku.

SK UNION - SK Benešov     0:13 (0:6)

 
Celý příspěvek | Rubrika: Sezóna 2009-10 | Komentářů: 0

Prohra s posledním

21. 4. 2010

V neděli jsme hráli zápas s Tatranem RAKO Rakovník, který byl se sedmi body na posledním místě krajského přeboru SŽ. My jsme potřebovali nutně bodovat po 11-ti gólové nadílce ze středy. Zápas byl celkem vyrovnaný, balon jsme měli spíše my. Kazili jsme ovšem hodně jednoduchých přihrávek a to se nám vymstilo při prvním gólu. Špatná přihrávka vyslala do protiútoku útočníka Tatranu a ten překonal gólmana Nimse. Na konci první půle soupeř rozehrával trestní kop a střelou pod břevno navýšil vedení na 2:0. Za tohoto stavu se šlo do šaten.

Po změně stran se hrálo asi jako v prvním poločase. Union dokázal vstřelit gól, ale i přes veškerou snahu se nám nepodařilo vstřelit další branku a tak jsme prohráli 1:2.

SK UNION - Tn Rako Rakovník    1:2 (0:2)

Mladší

SK UNION - Tn Rako Rakovník    0:2 (0:1)

 
Celý příspěvek | Rubrika: Sezóna 2009-10 | Komentářů: 0

V derby bez bodu

15. 4. 2010

V neděli jsme sehráli derby s týmem Brandýs-Boleslav. První poločas jsme vůbec nehráli špatně ale i přesto jsme inkasovali dva góly. Ty nás ovšem nakopli a ve druhé půli jsme předvedli perfektní výkon, ze kterého jsme bohužel vstřelili jen jeden gól a tak jsme prohráli 2:1.

UNION - Brandýs-Boleslav   1:2

Mladší

UNION - Brandýs-Boleslav    1:4

 
Celý příspěvek | Rubrika: Sezóna 2009-10 | Komentářů: 0

UNION vs. MSK 0:2

7. 4. 2010

Mistrovské utkání

starší - UNION - MSK   0:2  (0:1)

mladší - UNION - MSK     1:1

Přátelské utkání

starší - UNION - Meteor   3:2 (2:0)

 
Celý příspěvek | Rubrika: Sezóna 2009-10 | Komentářů: 0

První mistrák za 3 body

28. 3. 2010

Po dvou odložených zápasech jsme konečně jeden odehráli. Na stadion U hájku přijela Lysá. Lysá je o 3 body lepší než my. Zápas začal v 9.30. Ze začátku byla Lysá trošku lepší. My jsme se zatím rozkoukávali. Potom měla Lysá šanci po nedorozumění v naší obraně. Za chvíli jsme ovšem udeřili. Na střelu k tyči brankář neměl šanci zareagovat. A za chvíli opět. Kolovecký mohl střílet, ale nahrál a s přehledem zakončil Baláž. Do konce poločasu už se nic nezměnilo. Do druhého poločasu jsme nevstoupili zrovna dvakrát dobře. Soupeř dostal prostor k zakončení a snížil na 2:1. To bylo ovšem z jeho strany pro tento zápas vše. Potom už jsme skorovali pouze my a to hned čtyřikrát.

UNION - LYSÁ    6:1

Mladší:

UNION - LYSÁ   0:5

 
Celý příspěvek | Rubrika: Sezóna 2009-10 | Komentářů: 0